Mansikka-, vadelma- ja pensasmustikkakauden jälkeen on helppo siirtyä syksyn hedelmäherkkuihin.
Omenoihin, päärynöihin, nektariineihin ja luumuihin.
Nopea herkku syntyy niistä vain yksinkertaisesti voissa pannulla haudutettuna lorauksella hunajaa tai siirappia ,)
Samasta sekoituksetsa voi tehdä myös pikaisen muropaistosherkun, mutta tällä kertaa vain ohje yksinkertaisena.
LÄMMIN HEDELMÄPOMMI
kauden hedelmiä (omenia, päärynöitä, nektariineja, luumuja..)
voita
hunajaa / siirappia
vaniljajäätelöä / vaniljakastiketta
Kuori ja pilko hedelmät lohkoiksi (nektariiniin voi jättää kuoren, se pehmenee haudutuksessa)
sulata muutama nokare voita pannulla ja lisää hedelmät pannulle
anna hautua suurehkolla lämmöllä suht pehmeiksi
lisää hunajaa/siirappia
tarjoile vaniljakastikkeen tai vaniljajäätelön kanssa
Hyvältä vaikuttaa, vois kokeilla joku päivä. Kuvat saavat veden kielelle :))
VastaaPoistaAnne
Anne, helppo ja nopea sekä vaivaton oikeasti. Jos haluaa rapeutta jättää hedelmiin, niin pikainen "lämmitys" riittää. Joukkoon voi lisätä marjoja. Oikeastaan voi toimii kaiken kanssa täydellisesti ,)
PoistaNam, omppuja mulla ainakin riittää tällähetkellä enemmän kuin tarpeeksi niin pitääkin kokeilla tätä :)
VastaaPoistaOmppuja voi todellakin hyödyntää myös näin pikaisesti. Monelle raaka omena aiheuttaa masuvaivoja, mutta tällä tavalla kypsennettynä menevät kaikki omenat, jopa ne happamat ,)
Poista