30.1.2013

"Moo'llaasi"

Kohta tulee kuluneeksi vuosi siitä, kun juhlittiin häitämme.
Mihin se aika katoaa..? 
Nyt ei kuitenkaan päivitellä sitä, vaan lähinnä halusin vinkata kivasta ideasta saada mukava kuvakollaasi seinälle, tilanpuutteesta kärsimättä.

Idea käyttää Mini Moo -kortteja syntyi pikkuhiljaa ja lopulta rohkaistuin ja tilasin niitä myös hääkuvistamme samalla kun tilasin lisää DD:n käyntikortteja.


Kortit ovat siis pienehköjä "käyntikortteja", mutta niiden käyttötapa on täysin vapaa. Olen ainakin koruyritykseni puolesta suosinut näitä yksilöitä kovin ja jos ei muuta, niin ainakin olen jäänyt muistiin poikkeuksellisella käyntikortilla :) 
Ja tällä kortilla jos millä pystyy helposti avaamaan keskustelua.  


Minimissään tilattavana on 100 korttia ja se mikä tästä tekee upeaa on, että jokaiselle kortille voi valita eri kuvan. Takaosasta tulee sitten yhtenäinen, tässä tapauksessa suunnittelin sinne nimemme, hääpäivän sekä panoraamakuvan kirkosta. Jos näitä nyt vaikka sattuisi antamaan jollekin muistoksi. 
Tuli vaan mieleen, että toimivat vallan mainiosti esim. kiitoskortteina!
Mielikuvitus on siis rajana!


Moo:lla on paljon erilaisia ihania vaihtoehtoja perinteisille korteille, joten suosittelen tsekkaamaan ja tutustumaan. Tuotteet tulevat Englannista kuriirilla n. viikossa. 
  Tilasin siis samalla minimoo kortteihin sopivan kehyksen, johon mahtuu muutama moo erilaisiin kollaaseihin. Kehyksen saa myös mustana. Vaikka kuvittelin tietäväni kehyksen koon, se yllätti täysin!
Koska hääpäivä oli kokonaisuudessaan tärkeä ja ikimuistoinen, asettelin kuvat vähän aikajanamaisesti. Näin sain kuvakollaasiseinällemme lisää ihania kuvia tärkeästä päivästä, yhdessä kehyksessä parinkymmenen kehyksen sijasta. Toki myönnän, että tämä muoto on pieni ja kuvat eivät yhtä näyttäviä, mutta se ei olekaan se idea ,) 
Idea oli saada koko päivä kiteytettyä niin hyvin kuin mahdollista.
Ajatuksissa on tehdä vastaavanlainen esim. matkakuvista.. 1 kommentti:

  1. Mä en ole edes tiennyt että tämmösii on olemassa. Täytyy tsekata sivut samantien, kiitti tästä!

    VastaaPoista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)