21.7.2014

Lomalla viimeinkin..

.. ja ensimmäinen viikko mennyt pääasiassa valokuvatessa!
Portfolio on kasvanut vauvoilla, pareilla, perheillä, hää- ja juhlamekoilla.


Mukaan on mahtunut myös takapenkillinen ilmapalloja, kun vihdoin pääsin kuvaamaan Love Me Do häätapahtumassa parhaan ei kaupallisen hääblogin voittanutta Iinaa (But I'm a human, not a sandwich) ja hänen perhettään.


Lähes joka ilta olen ollut jossain kamera kourassa, meitä on hellinyt upea lämmin auringonvalo ja kuvausajat ovat venyneet väistämättä myöhäisiin tunteihin. Näin aktiivista kuvaamista ei ole ollut vielä ikinä ja voi olla, että tämän illan sessioiden jälkeen keskityn johonkin muuhun.. jotta voin loppuviikosta taas tarttua kameranrunkoon.

Nautitaanhan kuumista päivistä!


6 kommenttia:

 1. Vau! Todella kauniita kuvia, niin tässä postauksessa kuin aiemmissakin.. Liityn lukijaksi ja jään odottelemaan innolla jatkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Maikki ja tervetuloa! Yritän saada lisää materiaalia jaettua teille kaikille heti kuin mahdollista! Muistokorteilta löytyy muutamatuhat otosta nimittäin.. jaaiks!

   Poista
 2. Vaaautsi mitä kuvia! Aivan ihania, on tunnelma niin kohdillaan! :) Olipa ihana löytä tämä blogisi, ehdottomasti lukijaksi ja odottelemaan lisää kuvia! :) Aurinkoista päivää sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Jenni sanoistasi ja tervetuloa joukkoon kirjavaan mukaan!!

   Poista
 3. Kylläpäs on kauniita kuvia, todella!

  VastaaPoista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)