16.2.2013

Tulppaanileikki

Rakastan kukkia. Kaikkia kukkia. 
Ja kuten korujen suunnittelussa tykkään rikkoa rajoja nähdessäni kaunista sellaisissa jutuissa, joissa muut eivät sitä välttämättä näe. Tai ainakin niin floristisiskoni asian ilmaisi, kun pyysin häneltä kompostiin meneviä kukkia Natalien "TtheD"-kuvauksia varten. Nyt siskoni tämän fiksaationi tiedostaessaan, pidän peukkuja, että saan jatkossa ihanuuksia vähintään kuvauskäyttööni.. 
Jonossa kovasti odottavat leikatut Venuksenkenkä sekä Vanda -orkidea, joka on värinsä puolesta haasteellisuudessaan mahtavaa kuvattavaa!
*
Alla oleva tulppaanileikki lähti ajatuksesta, että kauden ollessa nyt kuumimmillaan, kaikkialla on kauniita tulppaaneja maljakoissa. Tai ainakin itsetäni tuntuu, blogilistakuvia kun katsoo, näin on.
Lämpimässä kodissa nämä kauneudet ovat parhaimmillaan ehkä pari-kolme päivää ja riippuen mallista ja huollosta, aukeavat ja joutavat roskiin. 
Tämä vaihe on mielestäni se mielenkiintoisin. Tässä kohtaa nappaan kamerani ja vetäydyn kuvaamaan..
Suurin riemu syntyy siinä kohtaa, kun muistikortit ja kovalevyt täyttyvät tuhansista kuvista, joille suunnittelen uutta elämää.
Osan siitä pääset ehkä näkemään toukokuisessa Pop Up -kaupassamme, jonka laitamme Helenan kanssa viikoksi pystyyn Helsingin Lasipalatsin Tovi Pop Up -tilaan. Siitä lähempänä lisää..
*
Oikein rentouttavaa viikonloppua! 3 kommenttia:

 1. Mielettömän kauniita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Hanna! Jos kotona olisi rajattomat seinät, tiedän mitä niilla olisi..

   Poista
 2. Ihanat ja hienot kuvat tulppaanista. Kaunista.

  VastaaPoista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)