25.3.2013

Lähestulkoon kasaria

Ainakin tulevan sesongin neonvärien suhteen. 
Myönnän, että tykkään niistä, mutta rajansa kaikella. 
Teini-iässä kaikki värit sekaisin olivat tosi pop, eivät niinkään tällä hetkellä.
Marjo (melko mustavalkoista) sai taas ajatuksen virtaamaan ja pääni miettimään, että mikäs näissä neoineissa on niin pelottavaa. Ei varmaan mikään muu, kuin juuri se kasarivillitys, jolloin väriä oli joka puolella ihan kyllästymiseen asti. 
Kuitenkin kohtuullisissa määrissä kaikki "neonit" ovat mielestäni ihania piristysruiskeita, esiintyyhän niitä luonnossakin ihan omasta taka! 


9 kommenttia:

 1. Se on just näin. Kotona meillä onkin muutamia neonvärisiä tavaroita (mm. keittiöpyyhkeet), mutta jostain syystä kirkkaita värejä on hankala kuvitella itsensä päällä. Selkeästi opettelun paikka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä saa neonvärisiä keittiöpyyhkeitä? Ei sillä, että niitä meille hankkisin, ihan mielenkiinnosta tahdon tietää. Ja siellä täällä esim. mustan seurana ihan täydellinen nappivalinta.

   Poista
  2. HAY on neonväristen ystävien taivas pikkutavaroillaan ;)

   Poista
 2. Neonväreissä on kieltämättä ollut ikävähkö kaiku (terveisiä vaan ruusulegginseiltä ja jäätävältä tupsupiplta, joista muuten kumpainenkin on jälleen muotia – ääks), mutta nykyään saatan olla ihan hitusen koukussa itsekin...

  Tosin vain yksi (tahi kaksi) kerrallaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavuutta! Kirjoittaessani tätä muistelin "kaiholla" niitä päiviä, joina päällä oli mustavalkoraidallinen jättihuppari sekä neonpinkit pyöräilyshortsit (!!) Täydellinen shokkiefekti! Tupsupipon tosin saattaisin rinteeseen tai pulkkamäkeen vielä napata..

   Poista
 3. Kiitos vierailusta blogissani :) Ihana oli löytää blogisi, jäin heti lukijaksi. Muistan vieläkin kun sain neonpinkin talvipuvun aikoinaan alakoulu ikäisenä :D Oli se vaan niin jees!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein mukava saada sinut tänne :) Neonpinkki talviasu oli itsellänikin. Taisi olla Seppälästä se pinkein versio. Ja pipossa oli kaikkia nenonvärejä. Siis kuinka upealta silloin omasta mielestä näyttikään.

   Poista
 4. Vitsi, miten vangitsevat värit kuvissa :) Mä oon parin viime vuoden aikana uskaltautunut lisäämään pukeutumiseenkin pieniä pilkahduksia shokkiväreistä, vaikka neonit alkuun kovasti ysärin alkupuoleen itselläni assosioituivatkin :D (Mulla oli neonkeltaiset pyöräilyshortsit btw joskus vuonna 1991, ja ne olivat siisteimmät ikinä, hahah)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Krista! Sitä harvoin huomaa miten luonto itsessään hyödyntää kaikkia ihania värejä, joita sitten mukailemme. Olin täysin unohtanut tuon ysäripuolen, että olihan sitä silloinkin.. Ja ne pyöräilysortsit olivat varmaan tosi hot!

   Poista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)