12.6.2013

Jättimäisiä kirppujaa eli Messukeskuksen jättikirppis 16.6

Saman katon alle, sääilmiöiltä suojaan, yli 500 myyntipöytää valtaavat tulevana sunnuntaina Messukeskuksen hallin!
Tapahtuman viralliselle sivulle täältä ja facebookin eventiin täältä.    
Meidät löydät pöydistä 510 ja 511. 
 Innolla odotan mitä tästä ideasta oikein syntyy. Olen monia kirppiksiä kiertänyt niin myyjänä kuin ostajana ja vastaavanlaista en ole ennen nähnyt. Myyrmäkihallin kirppikset ovat Hietsun lisäksi olleet ne parhaimmat, mutta katsotaan.. Vanhan kirppis marraskuussa oli täysi floppi ja osa siellä olleista tuotteista suuntaa nyt sunnuntaina uudelleen löydettäväksi!Suurin osa perusmessumyytävästätavarasta on jo löytänyt uusiin koteihin, joten tällä kertaa kokeilen tyhjentää "erilaisia" varastoja. Kaivan kaapeista uniikkeja juttuja, mutta pöydästämme löytyvät vaatteiden, asusteiden ja kodinjuttujen lisäksi mm. kampaajakoulun aikana hankitut kampauspäät, korukivet ja -välineet sekä -telineet, häätilbehöörit jne..


Valmiiksi pussitettuja helmipusseja
Pihtejä, vaijereita...
Myös ystäväni Helena ja Sofia ovat luvanneet tuoda ihania aarteitaan myytäväksi. mm. vaatteita, asusteita, kenkiä, kodin sisustusta...
(Viime vuonna kun suuntasimme Valtterille, niin suurin osa meidän myytävistä tavaroista vaihtoi päittäin omistajaa, joten katsotaan mitä tällä kertaa keksitään!)
Eli jos sunnuntaina ei ole vielä mitään tiedossa ja asut pääkaupunkiseudulla, niin nokka kohti Pasilaa! 6 kommenttia:

 1. What???? Ei, ei! Mä olen menossa sunnuntaina myymään Hietsuun :D Toivottavasti sinnekin riittää väkeä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pöh! Hietsu on kyllä niin oma lukunsa, että luulen sen vetävän ihan normaalisti. Toivotaan vaan hyviä kelejä, niin turistit ainakin löytävät!

   Poista
 2. Kuulostaapa kivalta (oon nykyään näköjään ihan ulkona kaikista Helsingin jutuista :D ) ! Pitää laittaa kalenteriin ylös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysitkö paikalle? Kuhina ja vilske siellä oli kyllä.

   Poista
 3. oliko hyvä myynti messukirppiksellä, olisin halunnut paikan sinne mutta jäin ilman?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hyvin paljon ihmisiä, koko ajan kävi kuhina. Monta ikeapussia oli matkalla kirppikselle, yksi tuli takaisin, joten voi sanoa saldon olleen hyvä. Paikkahan oli tosi jättisuuri 3*4m, joten oli luksusta saada levittäytyä oikein kunnolla! Nyt vaan stolkkaamaan tulevia vastaavia.

   Poista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)