16.11.2013

Päivän tärkein

Olen todella huono syömään aamupalaa, vaikka tiedän sen olevan päivän tärkein ateria. 
Olen joutunut monen monta kertaa opettelemaan sen, jotta siitä tulisi tapa. Ja niin siitä aina tulee. Hetkeksi. Sitten unohdan sen taas. 
Viimeisin konstini on käyttää kauniita astioita, jotta itse aamiaisen tekeminen olisi jollain tapaa hauskaa pimeän aamun keskellä. 
Tiedän, aika naurettavaa, mutta toistaiseksi kikka on toiminut. Onko teillä muuten jotain kikkakolmosta, mikä on toiminut? 
Tällä kertaa kiitos kuuluu Janssi&Minssistä hakkimilleni Ib Laursen:n kippokupposille. 
Oikein rentouttavaa viikonloppua! 

 
 

ps. olen ottanut takaisin käyttöön lisäsanavahvistuksen kommentoidessa sekä poistanut anonyymi -kommentoinnin mahdollisuuden. Roskapostiin suodattuu päivän aikana nimittäin satoja viestejä, joissa mm. Kongosta käsin spämmätään milloin mitäkin.. 

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen aamupala!:) Itse käytän kivannäköisiä astioita ja lisäilen esim. jugurttiin kaikkia lisukkeita. Aamupalan on näytettävä hyvälle ja oltava hyvää, että viitsii aamun kiireessä syödä :D Liityn lukijaksesi :)

  http://fromsanne.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis ja lämpimästi tervetuloa Sanne! Kun aamulal herää pimeyteen ja ulkona vaan tuuli ujeltaa, niin ei oikein tekisi mitään muuta mieli kuin lämmintä puuroa.. Joululomalla sitten!

   Poista
 2. No nyt on herkullisen näköinen. Mmmm...

  Hei ihanaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)