1.12.2014

Joulukuu.. minne vuosi katosi?!

Vastahan tein luukkuja viime vuonna blogiin ja nyt olisi taas se hetki..

Valitettavasti tänä vuonna en ennätä samanlaiseen luukkurumbaan. Vaikka "muistikivelläni" onkin satoja jaettavia kuvia ja kymmeniä tarinoita kerrottavana.
Ja vaikka kohta olenkin jo unohtanut parhaat palat viime kevään, kesän ja syksyn kohokohdista, kivoista kaupunkilomista, vinkeistä ja vihjeistä.
Niin paljon tahtoisin kertoa, niin vähän on vuorokaudessa tunteja,. Aika ei vain yksinkertaisesti riitä kaikkeen.
Olisiko Sinulla, rakas lukijani, jotain aihetta mistä tahtoisit lukea? 


Kaivoin lauantaina kellarista joululaatikon ja kotia koristavat nyt jouluiset koristeet. Pimeyden keskelle on hyvä saada lisätunnelmaa ja lämpöä.
Talven ei aina tarvitse olla synkän harmaa. Luonnosta löytyy myös niitä kauniita harmaan ja ruskean sävyjä, kunhan vähän avaa silmiään ;) 


Oikein rauhallista joulukuuta, toivottavasti se lumi tulisi jossain kohden peittämään maan valkoiseksi. Tai aurinko pilkahtaisi edes muutamaksi tunniksi.. 

3 kommenttia:

 1. Oijoi miten ihania kuvia taas :) Mä haluan ehdottomasti lukea matkoista ja vinkeistä ja eihän nuo kesän ja syksyn kohokohdatkaan niin vanhoja juttuja vielä ole, etteikö niitä lueskelisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi miten ihania sanoja taas Minna :) Matkoista seuraavaksi siis.. Tarjolla epämääräisessä järjestyksessä Hollantia, Belgiaa, Ranskaa sekä Saksaa. Puhumattakaan Ruotsista, Tanskasta , Puolasta tai Baltiasta yleensä.. Pysyhän siis kuulolla ;)

   Poista
 2. Huokailen vain näitä kuvia katsellessa.. ♥

  VastaaPoista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)