19.7.2012

Sisustushuumassa


Se alkoi jo keväällä ja jatkuu yhä vahvempana. Muotilehdet/blogit ovat vähäksi aikaa vaihtuneet sisustuslehtiin/blogeihin.. Lupaan vaihtaa takaisin muotilehtiin/blogeihin jälleen elosyyskuussa, heheh ,)
Kaupan hyllyt notkuvat kesäisin erilaisista koti-ja mökkilehdistä ja valinnanvaikeus iskee väistämättä. Muutama kiva yksilö tarttuu mukaan aina uudestaan ja uudestaan ja täytyy myöntää, että tässäkin useimmiten ulkomaiset jyräävät ohi.. Oli mikä tahansa aihe kyseessä. 
Onko teillä jotain tiettyä suosikkilehteä tai -blogia, jota voisi tänne vinkata muidenkin iloksi?


Onneksi ja epäonneksi kesälomalla en ennätä tehdä oikein mitään kodintuunauksia.. Ehkä se pöytä saa uuden pinnan sitten joskus, ehkä.. Nyt jostain syystä mieli halajaa välimerellisiä sisustuselementtejä, johtuneekohan kesästä? Paljon tahtoisin tuunata ja maalata ja entisöidä vanhaa.. Yhden seinän (ja toisenkin itseasiassa) tahtoisin vaaleaksi beigeksi.Syksyn tullessa ja iltojen pimetessä tulevat taas kynttilät ja ihanat torkkupeitot, jotka ovat meillä lähes samantien koirien ärsyttävissä karvoissa. Moni sisustusidea meneekin uusiksi, koska otukset rajoittavat sitä suuresti.  9 vuotias seniordobermanni rakastaa löhötä sohvilla ketarat levällään kuorsaten ja pieni "vesikirppu" taas kuljettaa jokaisen ruokapalansa niinikään sohvalle ja sängylle ja ja.. Ja kyllä, nuorena tuo seniori EI saanut olla sohvalla. Iän mukana tulee siis näitä "erivapauksia". 
Ja siltikin sitä vaan haaveilee siitä valkoisesta "palasohvasta", jatkoksi sille keväällä hankitulle Furninovan divaanipalalle.. ,) Ja ihan kuin ei olisi tarpeeksi vapaa-ajan puutetta, niin mielessä pyörii pari ideaa ihanista sisustustauluista, jotka sopisivat täydellisesti eteiseemme.. 
Joku päivä vielä, lupaan ,)


4 kommenttia:

 1. Tällaisen sivuston löysin itse muutama päivä sitten http://www.dalani.fi/home.php . Onko tuttu ?

  Siellä on verkkolehti jossa on kivoja sisustusjuttuja ja sitten myynti kampanjoita ja musta ihan kilpailukykyisillä hinnoillakin. Samaan tyliin kun Members jos se on tuttu sulle mutta sisustuskamaa.

  Käy kurkkaamassa jos et vielä tuota tiedä, tykkään ainakin itse tosi paljon. Tonne pitää kirjautua mutta se on nopea juttu eikä siitä koidu mitään velvoitteita eikä muutakaan. Sähköpostiin tulee kampanjoista tietysti infoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Milma, tuo vaikuttaa tosi kivalta ja on siis ihan täysin uusi tuttavuus.

   Poista
 2. Oletko tutustunut nettilehtiin; Lonny, Ivy & Piper, mitä niitä nyt onkaan. Blogini sivupalkissa on lista linkkeineen erilaisista nettijulkaisuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Lumo näistä vinkeistä. Täytyykin kurkata heti paremmalla ajalla ,)

   Poista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)