27.9.2013

Mangustille sukua

Toukokuussa juhlittiin kymppiä seniori Rusinan osalta ja tänään puolestaan juniori pääsee yli keski-iän, eli on ollut meidän ihoilla jo 6 vuotta!
Pieni kirppu, jolla myös on monta nimeä (Piipa, Natsi, Piipari, Piipi, kutsumanimeltä Pinssi, tottelee myös nimiä Nälkä, Ruokaa, Hätä), luulee olevansa dobermanni, mutta oikeasti on omaa sukua kissa-kettu-mangusti ja aivan varmasti kaukaiset sukujuuret ovat "mehikossa". 
Viralliselta nimeltä Norka Cola Bella, tuli meille kääpiöpinserinä. Ajan saatossa tämä vaivoin yli kolmen kilon rääpäle muistuttaa enenevässä määrin Venäjän toytoyta. Tosin sen emon nähtyäni en oikeasti ole edes varma onko Pinssin isä edes koira. Toisaalta isäksi väitetty herra oli ihan saman näköinen, joten uskotaan tätä tarinaa, kun muuta ei ole. 

Ennen Pinssiä en välittänyt pienistä koirista, koska koiran piti olla koira eli iso. Tämän otuksen myötä sydän on sulanut täysin kaikille pikkukoirille, koska luonne näillä rusinapäillä on sanoin kuvaamaton! Näiden tassusankareiden myötä toivotan teille oikein syksyistä viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Ihanat <3 Onnittelut magnustille triolta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mangusti kiittää ja kuittaa terkut takaisin triolle :)

      Poista
  2. En kestä kuinka suloisia koiria! :) Blogisi ja etenkin kuvasi ovat upeita! Liityin lukijaksesi ja olisi ihanaa, jos liittyisit myös mun :)

    http://minna-rose.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis sanoistasi Minna Rosé ja tervetuloa!

      Poista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)