17.6.2014

Stress? Just walk over it!

Nyt täytyy sanoa, että pitkä blogitauko on ollut aivan liian pitkä! 
Jos on ollut haasteellista sovittaa tähän mennessä päivätyö, ilta-/viikonlopputyö ja vapaa-aika keskenään, niin täytyy sanoa, että ulkomaille muuttamisen jälkeen se on entistä haastavampaa! 

Työpäivät kestävät vähintään 8 tuntia + ruokatauko, joka täällä saattaa kestää hyvällä tuurilla parikin tuntia. Ja sehän on pois luonnollisesti työajasta, joten sitten paikkaillaan syntyviä miinuksia. Kun tulen kotiin kuuden aikoihin, niin koko päivän koneen tuijotuksen jälkeen ei tee mieli enää sitä tehdä. Varsinkin kun ympärillä on kaikenlaista koettavaa ja nähtävää.. Ja joka hetki mietin, että kuinka näistä kaikista asioista saisi hyviä aiheita blogiin teidän kanssa jaettavaksi. Ja itselle ikäänkuin historian päiväkirjaksi. On ollut reissuja Belgiaan, Ranskaan ja Saksaan, on tarkasteltu kaikenlaisia linnakkeita, löydetty luonnosta upeita paikkoja, syöty ja juotu, koluttu kirppiksiä (näistä voisin kirjoittaa loputtomiin, sillä tällä alueella on vaikka mitä!) ja ja .. muistikorteille on tallentunut tuhansia kuvia. 

En lupaa ryhdistäytyä, mutta lupaan ainakin purkaa muistikortilta kuvia koneelle aktiivisemmin ja sen myötä tarinoida myös tälle puolen. Toivottavasti siellä vielä joku pysyy mukana pitkästä hiljaiselosta huolimatta! 

Näihin tunnelmiin tällä kertaa, alla oleva kuva on viime viikonlopun Belgian reissulta. Mielessä on uusia ideoita kuvakortteihin, mutta tämä on ehkä paras mitä voi tulla eteen suunnittelematta! 
Hyvää juhannusviikkoa, pikkulinnut visertelivät, että Suomessa on tänään satanut lunta! 

2 kommenttia:

 1. Moikka!

  Älä huoli, koe näe ja tee kaikkea ihanaa mitä siellä on tarjottavana, kunhan bloggailet välillä kuulumisia! :) Mullakin oli aika tiukka kevät ja melkein ahdistuin siitä, että kaikkea pitäisi tehdä ja blogikin vielä. Mutta hyvin se on tossa kulkenut mukana, vaikka välillä vähän hiljaisempaa onkin. Itsellänikin on ehkä edessä muutto ulkomaille, ei tosin Tallinnaa pidemmälle. :D (ainakaan vielä!)
  Kivaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Minna ihanan kannustavista sanoistasi! Välillä joutuu pohtimaan blogin jatkoa, mutta koska koen, että ainakin toisinaan tahtoisin jakaa kanssanne kuulumisia ja vinkkejä, niin tällä mennään. Täällä puolen maailmaa kun on NIIIIIIIN paljon koettavaa ja kerrottavaa! Ja tiedän, että teitä on siellä monta kourallista, niin pidätte huolen siitä, että jatkoakin tulee :)

   Tallinna on kaunis paikka, joten pidetään peukkuja, että pääset sinne! Jään odottamaan uutisia!
   Hyvää jussia ja kesää sinullekin!

   Poista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)