30.6.2014

Unikkojahti

Pitkin kesää olen yrittänyt löytää täydellistä unikkopeltoa, siinä kuitenkaan onnistumatta. 
Tiedän, että näillä alueilla sellaisia on, mutten vain tiedä missä.. ehkä vielä joku kaunis päivä pääsen sellaista kuvaamaan. 

Täydellistä unikkopeltoa etsiessä olen kuitenkin "eksynyt" hyville unikkoapajille ihan sattumalta, joista viimeisin tienvarsipuska oli toistaiseksi täydellisin. Se löytyi erästä toista näköalaspottia etsiessä Luxembourgin pohjoisesta, Esch sur Sûresta, josta kirjoitan myöhemmässä postauksessa.
 Viis välitin sateesta ja tuulesta, lähes konttasin näiden ihanuuksien äärellä. Heiveröisiä ja herkkiä kukkasia on todella haasteellista kuvata tuulessa, puhumattakaan pakkomielteestä ikuistaa niiden terälehdillä olevia pisaroita! Onni onnettomuudessa sää oli pilvinen, sillä aurinkoisena päivänä nämä pirulaiset ovat todella haasteellisia kuvattavia! 
Onneksi kukaan ei ollut näkemässä, edes mieheni, joka on jo tottunut tämän naisen hulluihin päähänpistoihin ;) 4 kommenttia:

 1. Toi oli hyvä päähänpisto :D Todella kauniita kuvia ja todellinen löytö tollainen kaunis unikkopelto :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi SatuMaria, päähänpistoja tosiaankin! Pelloksi ei tätä puskaa voi kutsua, harmi, mutta toistaiseksi se on ollut paras puska mitä olen päässyt näkemään :) Sitä täydellistä etsiessä!

   Poista
 2. Rakasta tuota pisarakuvaa! En siis ihmettele enkä kyseenalaista pakkomiellettäsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ansku, niin minäkin! Kymmenistä pisarakuvista onnistui lähes täydellisesti vain kaksi ja tämä on toinen niistä.. Jälkeenpäin jäi harmittamaan, etten ottanut vielä järeämpää makrolinssiä mukaan. Nooh, ensi kerralla sitten :)

   Poista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)