8.9.2013

Auringonkukkapellossa

Vasta eilen sain kuulla, että Espoossa Koivu-Mankkaalla on auringonkukkapelto, jolta voi käydä pientä maksua vastaan hakemassa auringonkukkia! 4 auringonkukkaa tarjotaan 1 euron hintaan ja maksu tapahtuu kukkapellon pitäjien tilille. Täytyy sanoa, että todella kätevää! 


Jos olisin tiennyt tämän aiemmin, olisin joka viikko hakenut tuoreet kukat värittämään kotia. Mutta koska en tiennyt, niin uusien kukkasten haku tapahtuu vähintäänkin enää parin viikon ajan, sillä kausi alkaa olla pikkuhiljaa hiipumassa. 
Toisaalta löysin netistä kolmen vuoden takaisin uutisen, että lokakuussa oli vielä näitä ihanuuksia tarjolla, joten toivossa on hyvä elää, että näin kävisi tänäkin vuonna! Kesäinen syyssää vähän viittaisi siihen.. 


Pelto sijaitsee Koivu-Mankkaantien ja Kalevalantien risteyksessä. Mukaan kannattaa varata sakset tai terävä veitsi, nimittäin näiden kukkien varsien repiminen paljain käsin on haasteellista! Hyttysuoja on myös suotava. 


Oikein ihanaa aurinkoista sunnuntaita! 

5 kommenttia:

 1. Ooh, kuulostaa aivan ihanalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se Susanna olikin! Ensi kesänä pitää katsastaa kaikki kaupungin alueella olevat ns. ilmaispellot, koska mikä olisi sen ihanampaa, kuin poimia suoraan pellolta kukkasia maljakkoon :)

   Poista
 2. Itsekin vasta viime kesänä törmäsin paikkaan ja ei voinut kuin ihmetellä että onko se edes totta?! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ihmettely taitaa olla meillä kaikilla se suurin "ongelma". Voiko jotain tarjota nykypäivänä ilmaiseksi tai pientä maksua vastaan, kun kaikesta on tottunut maksamaan kovan hinnan.

   Kiitos Anna kommentistasi ja tervetuloa blogiini!

   Poista
 3. Vääksyssä on kunnan istuttamina kokonaiset kaksi peltoa täynnä auringonkukkia ilmaiseksi poimittavaksi. :)

  VastaaPoista

Tallenna sanoja, ideoita tai ehdotuksia. Tai käy vain moikkaamassa, arvostan niitä kaikkia! ,)